Bruksläger – FULLT!

Bruksläger – spår och sök (Obs! Träningsläger, ej kurs)

Den 19-21 augusti tränar vi bruks ihop. Vi kommer att träna spår, personsök, uppletande och lydnad. Träningen anpassas till varje ekipage och inga förkunskaper krävs mer än att man har läst igenom reglerna för bruksets spår och sök. Ingen instruktör kommer att finnas på plats, utan vi hjälper alla varandra. Det kommer att finnas fika och lunch (grillat) att köpa på klubben.

Fredag: lydnad från kl 16 för de som kan, genomgång om bruksets delar och moment samt presentation av deltagarna och oss som håller i det från kl 18.30

Lördag: spår och uppletande, vi träffas kl 9 och håller på till ca kl 17

Söndag: personsök och lydnad kl 9-17

Kostnad: 150kr för klubbens medlemmar, 200kr för icke-medlemmar. Betalning sker till: BG 5618-7198 märk betalningen med bruksläger och ditt namn.

Anmälan görs till Tilda Källström, tildakallstrom@gmail.com, ange ditt namn och personnummer, hundens namn, ras och ålder samt om ni har tränat/tävlat bruks förut och i vilken omfattning. (Obs! Använd inte formuläret längst ner på sidan.)

Max 8 deltagare.

Lägret genomförs i samarbete med Studiefrämjandet.

Vi ser fram emot er anmälan! 😃