ORDFÖRANDE
Anna-Lena Nordh 073-965 71 74
e-post

Jag valdes till ordförande i februari 2020. Har 2 hundar: en mellanpudeltik och en liten blandrastik (omplacering). Har haft hundar hela mitt liv. Tränade och tävlade i lydnad och agility på 90-talet. Numera går jag litet olika kurser för skojs skull. Bor på landet 1 mil från Valdemarsvik. Förutom hundarna finns här också hästar, kattor, kaniner, marsvin och höns.

VICE ORDFÖRANDE
Tilda Källström 070-729 87 92
e-post

Jag heter Tilda och bor utanför Valdemarsvik. Jag har tre hundar; en cocker spaniel som tränas i spår, en flatcoated retriever som tävlas och tränas i bruks (sök och spår), lydnad och specialsök, samt en schäfervalp som tränas i sök, spår och lydnad.

SEKRETERARE
Marie Magnusson 070-226 60 84
e-post

Jag heter Marie och är klubbens sekreterare. Jag bor på landet mellan Gryt och Valdemarsvik tillsammans med min man och våra två hundar, labradoren Inez och jämthunden Stella.

KASSÖR
Anna-Karin Andersson 070-213 94 89
E-post

Jag heter Anna-Karin Andersson och bor i Valdemarsvik tillsammans med min sambo. Vi har en gråhund, Sixten och en rottweiler, Elsa.

Simon Sallerbäck 073-822 99 52
webansvarig

Jag heter Simon och bor i Gusum med mina två siberian husky Cha-cha och Doris. Är web ansvarig på klubben.

Jennie Sjöström 070-234 10 22
rallylydnadsansvarig, webansvarig

Jag heter Jennie och bor i Ringarum. Tillsammans med min blandrashund Molle tävlar jag rallylydnad men tränar också lydnad och agility. Jag är ansvarig för rallylydnaden i föreningen samt hemsidan.

Jeanette Johansson

SUPPLEANT
Tomas Kettle 070-605 49 06
e-post

Mitt namn är Tomas och har tillsammans med övriga familjen två labradoodle.

SUPPLEANT
Ann-Sofie Larsson 076-800 78
e-post

Jag heter Ann-Sofie och bor på Grännäs i Valdemarsvik. Jag har en Australian Shepherd som heter Frans. Vår favoritgren är nog Sök-personsök, nosework o specialsök. Vi är också aktiva inom spår, brukslydnad o rallylydnad. Jag är ansvarig för lydnaden i föreningen.